Geen producten (0)

Ook zo lekker geslapen tijdens je vakantie?

Ook zo lekker geslapen tijdens je vakantie?

Tijdens je vakantie heb je waarschijnlijk kennisgemaakt met een ander kussen dan je gewend bent. In bijna geheel zuid Europa wordt een smal en langwerpig hoofdkussen gebruikt.

De smalle en langwerpige kussen wordt o.a. in Spanje gebruikt en is ook beter bekend als Spaans Kussen. Sinds een aantal jaar importeren wij de originele Spaanse hoofdkussen en is dit kussen dus heel eenvoudig ook in Nederland en Belgie verkrijgbaar. Het verbaasde ons dat dergelijke kussens niet of nauwelijks verkrijgbaar waren. De Spaanse kussens hebben veel voordelen. Vanwege de smalle uitvoering blijft er meer ruimte over en wordt een bed ineens een maatje groter. Daarnaast worstelen veel mensen met een normaal kussen om de juiste houding te vinden. Door de langwerpige vorm kun je makkelijker een heerlijke houding vinden.

Spaanse hoofdkussens zijn er in een aantal varianten en kwaliteiten. Wij hebben voor een Premium merk gekozen. Ondanks de beperkte investering in vergelijking met een 'gewoon' kussen dient de hoofdkussen je 365 dagen per jaar te ondersteunen en je maatje in bed te worden. Eenmaal het juiste kussen gevonden wil je niets anders meer. Wij hebben van klanten vernomen dat de kussens zelfs meegaan op vakantie.

Vanwege de samenwerking met een gerenomeerde fabrikant zijn er tevens bijpassende gekleurde kussenslopen verkrijgbaar. Ook hiervoor geldt dat wij alleen de hoogste kwaliteit aan onze klanten willen aanbieden. De gekleurde slopen zijn van hoogwaardig TENCEL®, gemaakt van puur natuurlijke houtcellulose. Het combineert de meest gewilde en belangrijke eigenschappen van vele natuurlijke en synthetische vezels; TENCEL® is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. Simpelweg 'n doorbraak in vezels!