Geen producten (0)

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Gezond Kussen

Welkom bij GezondKussen.nl (bedrijfsnaam ES ROPA). Omdat Spanje (met name de Canarische eilanden) onze favoriete vakantiebestemming is, hebben wij veel ervaring opgedaan met de Spaanse hoofdkussens. Het verbaasde ons dat in Spanje, of eigenlijk in bijna geheel Zuid Europa, andere hoofdkussens maar ook andere bedmaten gebruikt worden. Wij zijn ons erin gaan verdiepen door gerenommeerde speciaalzaken te bezoeken.  Er blijkt veel keuze te zijn maar wij hebben besloten ons te beperken tot premium A merken en daarbij behorende kwaliteit. 

Omdat wij nog niet beschikken over een showroom is een keuze uit de verschillende varianten van de Spaanse hoofdkussens soms niet eenvoudig. Vandaar dat wij onze klanten graag willen helpen de juiste keuze te maken. Dit doen wij door uitgebreid advies, met de klant mee te denken en flexibel te zijn in de afhandeling. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van zgn. test kussens. Wij streven naar 100% tevreden klanten!.

Mocht u nog geen ervaring hebben met dit langwerpige hoofdkussen of geen keuze kunnen maken uit de verschillende type Spaanse kussens; wij beantwoorden uw vragen graag! Overigens kunt u in het tab-blad "Welk Kussen" aanvullende infomatie vinden welk type kussen het beste bij u past. Mocht u na het lezen van deze informatie vragen hebben over het Spaanse hoofdkussen, aarzel dan niet om een bericht te sturen naar het team van GezondKussen.

Overigens leveren wij alle hoofdkussens en kussenslopen uit voorraad zodat er geen levertijden zijn. Na uw bestelling kunt u binnen 1 a 2 dagen al genieten van het Spaanse hoofdkussen!

PS: Ervaringen en beoordelingen van klanten kunt u vinden in ons gastenboek of reviewpagina

 

Hillegommerdijk 355 A                                                                                                    
2144 KS  Beinsdorp

info@gezondkussen.nl
0252 - 34 76 44 (wij prefereren contact via e-mail)                                                      
KvK nummer: 52505006
BTW nummer: NL131875218B01
ING Bank: 4616209
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL40INGB0004616209