Geen producten (0)

Proefkussen op aanvraag!

Proefkussen op aanvraag!

Proefkussens  van GezondKussen.nl

GezondKussen.nl stelt je in de gelegenheid de originele Spaanse hoofdkussens zonder risico uit te proberen. Er zijn verschillende varianten van het Spaanse hoofdkussen en soms is niet direct duidelijk welk Spaans kussen het beste bij je past. Dat begrijpen wij en daarom kun je een gekozen variant eerst uitproberen.

De door ons geleverde Spaanse kussens en kussenslopen zijn van een gerenommeerde fabrikant in Spanje, volgens kenners; de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs. Alle kussens zijn voorzien van een uniek nummer, vermeld op het label welke bevestigd is aan het kussen. Er wordt dan ook een ruime garantie geboden op alle geleverde producten. Mocht iets niet naar wens zijn, meldt het ons.

De hoofdkussens zijn verpakt in een originele plastic verpakking waarop de fabrikant de variant en stevigheid heeft vermeld. Vanwege hygiëne willen wij al onze klanten nieuwe en ongebruikte kussens garanderen.  Wanneer de verpakking is geopend kunnen wij deze garantie niet meer bieden en zijn de kussens onverkoopbaar.  Mocht u de verpakking toch hebben geopend en producten zijn niet naar wens, neem dan even contact met ons op. Wij streven naar 100% tevreden klanten en vinden dan gezamenlijk een oplossing.

Om tot het juiste Spaanse hoofdkussen te komen hoeft de verpakking niet te worden geopend. GezondKussen.nl stelt proefkussens beschikbaar om teleurstelling te voorkomen. Daarvoor is wel onderstaande procedure ontwikkeld.

Procedure gebruik proefkussens

Nadat je de verschillende varianten van het Spaanse kussen op de website hebt bekeken kies je een variant die het beste bij je past. Tijdens je bestelling kun je dan in het opmerkingen veld aangeven dat je gebruikt wilt maken van een proefkussen. De gekozen variant zal samen met het proefkussen aan je worden toegezonden. Het nieuwe kussen houd je in de verpakking en je neemt ruim de tijd om het proefkussen uit te proberen. Vanzelfsprekend zullen we contact  houden om je ervaring te vernemen.

Wanneer je tevreden bent met het ontvangen kussen, neem je contact met ons op om het proefkussen kosteloos te retourneren. Je ontvangt een email waarmee je een adreslabel kunt aanmaken. Met dit adreslabel kun je het proefkussen kosteloos retourneren.

Ben je niet tevreden en wil je een andere variant uitproberen? Geen probleem, we zullen ook nu een adreslabel aan je toesturen zodat je de kussens kosteloos kunt retourneren. In overleg bepalen we een andere variant en zal wederom met een proefkussen aan je worden toegezonden.

Wil je geen gebruikmaken van onze ruilmogelijkheden maar alleen willen retourneren? Dat kan natuurlijk ook. Je stuurt dan zelf de producten retour en na ontvangst van de producten zullen wij direct het betaalde bedrag aan je terugstorten.  Je hoeft dus niet onnodig te wachten op terugbetaling.

Mocht je aanvullende vragen hebben over het gebruik van de proefkussens dan vernemen wij dit graag!